Schuifdeur Metal100

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledig op maat gemaakt
  • Tijdelijk gratis inmeten én monteren! T.w.v. € 499,-

Stalen schuifdeuren van Metaldoors

De stalen, industriële schuifdeuren van Metaldoors worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor elk interieur. Ze delen de verschillende woonruimtes op maar door het gebruik van kwalitatief glas behoud u de lichtinval in uw woning en voelt het geheel ruimtelijk aan.

Schuifdeur op maat gemaakt, tijdelijk montage inbegrepen

De schuifdeuren van Metaldoors zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit is lichter dan staal en hierdoor zijn er geen zware verstevigingen nodig in de vloer of het plafond. Daarnaast is aluminium roestvrij en duurzamer dan staal. Wij komen altijd bij u inmeten zodat we een perfect passende schuifdeur kunnen garanderen.

Waarom schuifdeuren van Metaldoors?

Een goede oplossing om een ruimte af te sluiten met behoudt van licht

Beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren

Altijd op maat gemaakt, kies uw kleur glas en moosite beslag, Standaard voorzien van een magneetsluiting

Stalen Schuifdeuren

Zoekt u stalen schuifdeuren voor woonkamer, hal, serre of keuken? De schuifdeuren van Metaldoors zijn op allerlei manieren te gebruiken.

Stalen schuifdeuren kom je al jaren in veel woningen tegen. En geen wonder, stalen schuifdeuren zijn ideaal om ruimtes van elkaar te scheiden zonder licht te verliezen. Schuifdeuren van Metaldoors zijn een echte blikvanger in uw interieur!

Deze schuifdeuren lopen dankzij de hoogwaardige rails zeer soepel en dankzij de softclose vallen zij geruisloos op hun plek.

De schuifdeuren van Metaldoors zijn gemaakt met ranke aluminium profielen dit zorgt voor een elegante, solide deur die eenvoudig is in gebruik.

Vragen?
Bel onze specialisten
0485 – 318 015

Vrijblijvend afspraak maken
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledig op maat gemaakt
  • Tijdelijk gratis inmeten én monteren! T.w.v. € 499,-