Stalen scharnierdeuren

Kies uw model scharnierdeur

Stalen scharnierdeuren

Zoekt u stalen scharnierdeuren voor woonkamer, hal, serre of keuken? De scharnierdeuren van Metaldoors zijn op allerlei manieren te gebruiken.

Stalen scharnierdeuren kom je al jaren in veel woningen tegen. En geen wonder, stalen scharnierdeuren zijn ideaal in kleine ruimtes en een goede oplossing om een ruimte af te sluiten.

Deze deur gaat 90 graden open naar één kant, en is beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren. Indien gewenst plaatsen wij deze prachtige deur in een bestaand kozijn, altijd op maat gemaakt.

De scharnierdeuren van Metaldoors zijn gemaakt met ranke aluminium profielen dit zorgt voor een elegante, solide deur die eenvoudig is in gebruik.

Vragen?
Bel onze specialisten
0485 – 318 015

Vrijblijvend afspraak maken
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledig op maat gemaakt
  • Tijdelijk gratis inmeten én monteren! T.w.v. € 499,-

Stalen scharnierdeuren van Metaldoors

De stalen, industriële scharnierdeuren van Metaldoors worden altijd op maat gemaakt en zijn gschikt voor elk interieur. Ze delen de verschillende woonruimtes op maar door het gebruik van kwalitatief glas behoud u de lichtinval in uw woning en voelt het geheel ruimtelijk aan.

Scharnierdeur of taatsdeur

Een taatsdeur is een type deur dat draait rond een verticale as, ook wel een spindel genoemd. Dit is anders dan bij standaard scharnierdeuren, waarbij de scharnieren aan de zijkant van de deur en de aangrenzende muur zijn bevestigd.

Waarom de deuren van Metaldoors

Een goede oplossing om een ruimte af te sluiten

Beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren

Plaatsen in bestaand kozijn

Altijd op maat gemaakt

Kies uw kleur glas en mooiste beslag

Standaard voorzien van een magneetsluiting

Wij zorgen voor de ideale deur voor uw interieur

U bent op zoek naar de perfecte stalen deur voor uw interieur. Wij helpen u natuurlijk graag! Stel uw deur samen met onze gebruiksvriendelijke configurator. U heeft de keuze uit taats-, scharnier- en schuifdeuren. Kies zelf de kleur, maatvoering, vlakverdeling, glastype en handgreep. U heeft direct een indicatie prijs!

Na het samenstellen van uw ideale deur kunt u meteen een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten in de showroom plannen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Bent u akkoord met onze offerte, dan gaan we voor u aan de slag.

Al onze deuren worden op maat gemaakt, wij maken met u een afspraak op locatie om te komen meten. We weten dan zeker dat we een perfect product voor u maken.

Hierna gaan we aan de slag met uw unieke deur. Wanneer uw deur gereed is, maken wij met u een afspraak om deze te komen plaatsen.

1. Stel uw ideale deur samen

Dankzij onze zeer eenvoudig configurator stelt u zelf uw ideale deur samen. U heeft alle mogelijkheden; schuifdeuren, scharnierdeuren en schuifwanden. Kies zelf de kleur, maatvoering, vlakverdeling, glastype en handgreep. U heeft direct een indicatie prijs!

2. Wensen bespreken in onze showroom

U bent enthousiast over onze scherpe prijzen, en uiteraard wilt u meer zien. Maak daarom gratis een adviesgesprek met een specialist in onze showroom. Zodat u alle mogelijkheden zelf kunt bespreken. Bent u akkoord met onze offerte, dan gaan we voor u aan de slag.

3. Inmeten, productie en plaatsing

Al onze deuren worden op maat gemaakt, wij maken met u een afspraak op locatie om te komen meten. We weten dan zeker dat we een perfect product voor u maken. Hierna gaan we aan de slag met uw unieke deur. Wanneer uw deur gereed is, maken wij met u een afspraak om deze te komen plaatsen.

Wat kost een stalen deur?

De prijs van een stalen deur wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het type, de afmetingen en het materiaal. Traditioneel gezien zijn stalen deuren zwaar, duur en massief, en het kan een uitdaging zijn om ze op de juiste plek te krijgen. De deuren van Metaldoors, daarentegen, zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt ze lichter, gemakkelijker te verplaatsen en een zeer betaalbaar alternatief voor de traditionele stalen deur. Met onze configurator kunt u eenvoudig een stalen deur ontwerpen, waarbij de prijs indicatie, inclusief inmeten en montage direct zichtbaar zijn.

Metaldoors, vakmanschap en hoogwaardige materialen om tot een goed mogelijk product te komen

Door te werken met eigen mensen spreken wij van echt vakmanschap binnen onze organisatie. Iedereen draagt met zijn of haar expertise bij in het proces om zo tot een goed eindproduct te komen; onze hoogwaardige deuren. We vinden het belangrijk dat er zowel vooraf als achteraf controle is over hetgeen we afleveren. Onze persoonlijke werkwijze is hierin een groot voordeel en op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons product waarborgen. Wij kiezen wij altijd voor de beste materialen om zo de mooiste deuren te kunnen produceren. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame productie.

We zijn gespecialiseerd in het maken van (schuif)deuren van hoogwaardig aluminium. We beschikken daarom ook over jarenlange materiaalkennis. We hebben hiervoor speciaal strakke, slanke en symmetrische profielen ontwikkeld die een perfecte combinatie zijn met de vele decorvullingen die we aanbieden.

Kies zelf uw ideale kleur

We hanteren een aantal populaire kleuren voor onze deuren; zwart, antraciet, wit, aluminium, en kwartsgrijs. Maar op aanvraag zijn al onze deuren beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur. Bezoek onze showroom om onze deuren te bekijken of bekijk onze inspiratie pagina met voorbeelden.

Tips voor het kopen van een stalen deur

Er is een breed scala aan stalen deuren beschikbaar, dus we willen graag enkele tips geven om uw keuze te vergemakkelijken. Ten eerste, waarom kiest u eigenlijk voor een stalen deur? Zowel stalen als aluminium deuren hebben een stijlvolle uitstraling en zijn duurzaam. We noemen deze twee aspecten met opzet. Het is niet alleen belangrijk dat de deur goed past bij uw interieur, maar ook dat deze duurzaam en praktisch is.

Welk type deur?

Als u bijvoorbeeld een tochtige hal heeft, overweeg dan een scharnierdeur. Als u geen ruimte heeft voor openslaande deuren, kies dan voor een schuifdeur. Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan de afwerking van de profielen. Bij Metaldoors vindt u strakke, slanke profielen. Bovendien hebben we alle profielen zelf ontwikkeld, dus we kennen ons product door en door. Kortom, doe uw onderzoek, vergelijk opties en bezoek zeker een showroom om de deuren zelf te ervaren en de juiste keuze te maken!

Veelgestelde vragen

Jazeker, onze deuren zijn op aanvraag beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur
Jazeker we hebben een prachtige showroom, waar een specialist u alles kan uitleggen over onze deuren. Wij maken graag tijd voor u. Maak daarom een afspraak in onze showroom in Cuijk.
Stalen deuren zijn ontzettend populair en zijn een moderne eyecatcher. Maar stalen deuren zijn erg duur en hebben nog een paar nadelen. Aluminium deuren zijn: – voordeliger – nét zo robuust als staal, maar vele malen lichter – aluminium deuren geven betere isolatie – aluminium deuren zijn volledig corrosie bestendig, stalen deuren moeten behandeld worden met verf of coating om roesten te voorkomen – Volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt
Voor al onze deuren geld een levertijd van 8 tot 10 weken.
We zijn voorstander van transparante offertes, daarom zijn al onze offertes inclusief alle kosten. Dus ook inmeten op locatie, fabricage en montage.

Vragen?
Bel onze specialisten

0485 318 015
Peter Jacobs