Scharnierdeur Metal400

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledig op maat gemaakt
  • Tijdelijk gratis inmeten én monteren! T.w.v. € 499,-

Stalen scharnierdeuren van Metaldoors

De stalen, industriële scharnierdeuren van Metaldoors worden altijd op maat gemaakt en zijn gschikt voor elk interieur. Ze delen de verschillende woonruimtes op maar door het gebruik van kwalitatief glas behoud u de lichtinval in uw woning en voelt het geheel ruimtelijk aan.

Scharnierdeur of taatsdeur

Een taatsdeur is een type deur dat draait rond een verticale as, ook wel een spindel genoemd. Dit is anders dan bij standaard scharnierdeuren, waarbij de scharnieren aan de zijkant van de deur en de aangrenzende muur zijn bevestigd.

Waarom de deuren van Metaldoors

Een goede oplossing om een ruimte af te sluiten

Beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren

Plaatsen in bestaand kozijn

Altijd op maat gemaakt

Kies uw kleur glas en mooiste beslag

Standaard voorzien van een magneetsluiting

Zoekt u stalen scharnierdeuren voor woonkamer, hal, serre of keuken? De scharnierdeuren van Metaldoors zijn op allerlei manieren te gebruiken.

Stalen scharnierdeuren kom je al jaren in veel woningen tegen. En geen wonder, stalen scharnierdeuren zijn ideaal in kleine ruimtes en een goede oplossing om een ruimte af te sluiten.

Deze deur gaat 90 graden open naar één kant, en is beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren. Indien gewenst plaatsen wij deze prachtige deur in een bestaand kozijn, altijd op maat gemaakt.

De scharnierdeuren van Metaldoors zijn gemaakt met ranke aluminium profielen dit zorgt voor een elegante, solide deur die eenvoudig is in gebruik.

Vragen?
Bel onze specialisten
0485 – 318 015

Vrijblijvend afspraak maken
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledig op maat gemaakt
  • Tijdelijk gratis inmeten én monteren! T.w.v. € 499,-