Home

Metaldoors, hét alternatief voor stalen deuren

Metaldoors is een onderdeel van Jacobs Cuijk wonen – slapen. Dit familiebedrijf in Cuijk heeft al 40 jaren ervaring met interieur maatwerk. Of het nou gaat om vloeren, binnen of buiten zonwering, slaap comfort of maatwerk deuren. Jacobs staat bekend om haar ambacht en passie. Met ruim 2000m2 winkeloppervlak heeft het alles in huis voor woon en slaapcomfort. Omdat Jacobs altijd op zoek is naar de beste producten voor haar klanten is er een concept ontwikkeld om in de vraag naar de populaire stalen deuren te voorzien. Maar dan wel op eigen voorwaarden; een uitstekende prijs & kwaliteit verhouding. Het resultaat is een maatwerk product met de look and feel van stalen deuren, maar tegen een zeer gunstige prijs. Jacobs Cuijk wonen – slapen is zeer trots op deze collectie en heeft een mooie plek in haar showroom speciaal voor deze prachtige deuren.

Wij richten ons alléén op naadloze akoestiek. Doordat Pennings Akoestiek zich focust op een discipline begrijpen wij precies wat wij doen. Deze drive heeft geleid tot een systeem met hoogwaardige akoestische eigenschappen zonder dat concessies op het interieur nodig zijn.

De specialist in naadloze akoestische plafonds

Akoestische oplossingen realiseren die het beste passen bij de desbetreffende ruimte; dat is wat we bij Pennings doen. Bij het verbeteren van de akoestiek letten we op het verminderen van nagalm, het verkorten van de nagalmtijd, geluidsabsorptie en het reduceren van geluidsoverlast. Iedere ruimte vraagt om een specifieke oplossing voor een optimale akoestiek. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de afwerking, zoals bijvoorbeeld die van een akoestisch plafond.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en welke projecten wij reeds hebben voldaan? U vindt op onze website een uitgebreid overzicht van onze dienstverlening en onze projecten, zodat u een goed beeld krijgt van wat Pennings Akoestiek voor u kan betekenen.

Waarom Pennings?

Uitstekende service; Wij doen graag een stap extra

Gericht en vrijblijvend advies

Akoestiek met hoogst haalbare absorptie waarden

Onzichtbare oplossing; Geen concessies op uw interieur

Alle inbouw- en kleurmogelijkheden

Ervaar een akoestisch plafond in ons Experience Center

Akoestiek is vaak persoonlijk en niet waarneembaar voor uw ogen. Dat maakt het complex om over te brengen, terwijl wij eindeloos kunnen vertellen over de mogelijkheden met akoestiek. Gelukkig kunt u het ook ervaren.

Het experience center is wereldwijd een uniek kenniscentrum waar u alle mogelijkheden kan zien, horen en beleven. In de testruimtes geven wij een realistisch beeld hoe een woonkamer, keuken of speelkamer zonder akoestiek klinkt ten opzichte van een ruimte met een akoestisch plafond. Zo weet u precies waarvoor u kiest of heeft gekozen.

1. Stel uw ideale deur samen

Dankzij onze zeer eenvoudig configurator stelt u zelf uw ideale deur samen. U heeft alle mogelijkheden; schuifdeuren, scharnierdeuren en schuifwanden. Kies zelf de kleur, maatvoering, vlakverdeling, glastype en handgreep. U heeft direct een indicatie prijs!

2. Wensen bespreken in onze showroom

U bent enthousiast over onze scherpe prijzen, en uiteraard wilt u meer zien. Maak daarom gratis een adviesgesprek met een specialist in onze showroom. Zodat u alle mogelijkheden zelf kunt bespreken. Bent u akkoord met onze offerte, dan gaan we voor u aan de slag.

3. Inmeten, productie en plaatsing

Al onze deuren worden op maat gemaakt, wij maken met u een afspraak op locatie om te komen meten. We weten dan zeker dat we een perfect product voor u maken. Hierna gaan we aan de slag met uw unieke deur. Wanneer uw deur gereed is, maken wij met u een afspraak om deze te komen plaatsen.

Alle kennis over akoestische plafonds

Voor architect, opdrachtgever en gebruiker

In de meeste gevallen zijn naadloze, akoestische plafonds de beste oplossing wanneer u de akoestiek in een ruimte wilt verbeteren. Zowel voor de architect, opdrachtgever als de verwerker. Pennings Akoestisch Afbouwen is als expert toonaangevend en kan als onafhankelijke leverancier voor iedere situatie een passende oplossing bedenken.

Akoestische plafonds zijn er in verschillende kwaliteiten. De belangrijkste reden om voor dit type plafonds te kiezen, is het verminderen van hinderlijke nagalm. Daarnaast wordt onvoldoende geluidsabsorptie, doordat er teveel harde materialen in de ruimte aanwezig zijn, aangepakt. Een groot pluspunt is dat naadloze, akoestische oplossingen ook in esthetisch opzicht een goede keuze zijn, omdat er verschillende afwerkingsniveaus mogelijk zijn en het plafond volledig naadloos is.

Zou u graag de akoestiek in een ruimte verbeteren en daarom meer informatie ontvangen? Bij Pennings Akoestisch Afbouwen vertellen we u vol enthousiasme meer over onze diensten.