DP – CAT – Stalen taatsdeuren

Kies uw model taatsdeur

Stalen taatsdeuren

Zoekt u stalen taatsdeuren voor woonkamer, hal, serre of keuken? De taatsdeuren van Metaldoors zijn op allerlei manieren te gebruiken.

Stalen taatsdeuren zijn erg populair en je komt ze in veel verschillende soorten interieuren tegen. Metaldoors heeft hier een betaalbaar alternatief voor wat minstens zo indrukwekkend is, ranke aluminium taatsdeuren.

Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van de stalen variant maar bieden een aantal voordelen. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk omdat ze een stuk lichter zijn en ze roesten niet.

Taatsdeuren werken anders dan de bekende scharnierdeuren. Een scharnierdeur draait middels scharnieren in een kozijn, een taatsdeur draait om een verticale as, ofwel een spindel. De deuren sluiten automatisch en dankzij de softclose vallen ze rustig op hun plek.

De taatsdeuren van Metaldoors zijn gemaakt met ranke aluminium profielen dit zorgt voor een elegante, solide deur die eenvoudig is in gebruik.

Vragen?
Bel onze specialisten
0485 – 318 015

Vrijblijvend afspraak maken
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledig op maat gemaakt
  • Tijdelijk gratis inmeten én monteren! T.w.v. € 499,-

Stalen taatsdeuren van Metaldoors

De stalen, industriële taatsdeuren van Metaldoors worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor elk interieur. Ze delen de verschillende woonruimtes op maar door het gebruik van kwalitatief glas behoud u de lichtinval in uw woning en voelt het geheel ruimtelijk aan.

Taatsdeur op maat gemaakt, tijdelijk montage inbegrepen

De taatsdeuren van Metaldoors zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit is lichter dan staal en hierdoor zijn er geen zware verstevigingen nodig in de vloer of het plafond. Daarnaast is aluminium roestvrij en duurzamer dan staal. Wij komen altijd bij u inmeten zodat we een perfect passende schuifdeur kunnen garanderen.

Waarom taatsdeuren van Metaldoors?

Een goede oplossing om een ruimte af te sluiten met behoudt van licht

Beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren

Altijd op maat gemaakt, kies uw kleur glas en moosite beslag, Standaard voorzien van een magneetsluiting

Wij zorgen voor de ideale deur voor uw interieur

U bent op zoek naar de perfecte stalen deur voor uw interieur. Wij helpen u natuurlijk graag! Stel uw deur samen met onze gebruiksvriendelijke configurator. U heeft de keuze uit taats-, scharnier- en schuifdeuren. Kies zelf de kleur, maatvoering, vlakverdeling, glastype en handgreep. U heeft direct een indicatie prijs!

Na het samenstellen van uw ideale deur kunt u meteen een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten in de showroom plannen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Bent u akkoord met onze offerte, dan gaan we voor u aan de slag.

Al onze deuren worden op maat gemaakt, wij maken met u een afspraak op locatie om te komen meten. We weten dan zeker dat we een perfect product voor u maken.

Hierna gaan we aan de slag met uw unieke deur. Wanneer uw deur gereed is, maken wij met u een afspraak om deze te komen plaatsen.

1. Stel uw ideale deur samen

Dankzij onze zeer eenvoudig configurator stelt u zelf uw ideale deur samen. U heeft alle mogelijkheden; schuifdeuren, scharnierdeuren en schuifwanden. Kies zelf de kleur, maatvoering, vlakverdeling, glastype en handgreep. U heeft direct een indicatie prijs!

2. Wensen bespreken in onze showroom

U bent enthousiast over onze scherpe prijzen, en uiteraard wilt u meer zien. Maak daarom gratis een adviesgesprek met een specialist in onze showroom. Zodat u alle mogelijkheden zelf kunt bespreken. Bent u akkoord met onze offerte, dan gaan we voor u aan de slag.

3. Inmeten, productie en plaatsing

Al onze deuren worden op maat gemaakt, wij maken met u een afspraak op locatie om te komen meten. We weten dan zeker dat we een perfect product voor u maken. Hierna gaan we aan de slag met uw unieke deur. Wanneer uw deur gereed is, maken wij met u een afspraak om deze te komen plaatsen.

De voordelen van een stalen schuifdeur?

Een stalen taatsdeur scharniert dankij de spindel in vloer en plafond, hierdoor kunt u de deur aan twee kanten openen. Een taatsdeur valt dankzij dit mechaniek en de softclose standaard zachtjes achter u dicht. U kunt de taatsdeur ook vastzetten op 90 graden, handig als u veel door dezelfe ruimte moet lopen.

Stalen taatsdeuren schoonmaken

In elke ruimte waar mensen of dieren verblijven, ontstaat stof. Om ervoor te zorgen dat uw stalen taatsdeuren altijd schoon blijft, adviseren we om de deur regelmatig af te vegen met een zachte doek. Voor een optimale stofopname raden we het gebruik van een microvezeldoek aan.

Gekleurd glas of mat glas?

Stalen taatsdeuren van Metaldoors worden standaard geleverd met hoog kwaliteit glas. U kunt kiezen voor helder veiligheidsglas, Volkern trespa, gehard zwart, grijs glas, gehard brons en gehard nylon. Bezoek onze showroom om onze deuren te bekijken of bekijk onze inspiratie pagina.

Wat kost een stalen taatsdeur?

Metaldoors maakt allle deuren en elementen volledig op maat. Om een indicatie van de prijs te krijgen, gebruikt u onze gebruiksvriendelijke configurator. De prijs hangt af van verschillende factoren zoals, de afmetingen, vlakverdeling, kleur, glastype en beslag. Inmeten en monteren is altijd in de prijs inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Jazeker we hebben een prachtige showroom, waar een specialist u alles kan uitleggen over onze deuren. Wij maken graag tijd voor u. Maak daarom een afspraak in onze showroom in Cuijk.
Voor al onze deuren geld een levertijd van 8 tot 10 weken.
We zijn voorstander van transparante offertes, daarom zijn al onze offertes inclusief alle kosten. Dus ook inmeten op locatie, fabricage en montage.
Stalen deuren zijn ontzettend populair en zijn een moderne eyecatcher. Maar stalen deuren zijn erg duur en hebben nog een paar nadelen. Aluminium deuren zijn: – voordeliger – nét zo robuust als staal, maar vele malen lichter – aluminium deuren geven betere isolatie – aluminium deuren zijn volledig corrosie bestendig, stalen deuren moeten behandeld worden met verf of coating om roesten te voorkomen – Volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt

Vragen?
Bel onze specialisten

0485 318 015
Peter Jacobs