Aluminium deuren van Metaldoors

De aluminium binnendeuren van Metaldoors zijn erg populair en zijn een moderne eyecather voor uw interieur. Daarnaast heb ze een groot aantal voordelen ten opzichte van stalen deuren. Ze zijn een stuk voordeliger maar net zo robuust als staal, ze zijn veel malen lichter maar zorgen voor een betere isolatie. Ze zijn altijd volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt.

Kom langs in de Metaldoors showroom in Cuijk of stel zelf jouw ideale deur samen via onze handige configurator.

Een aluminium deur voor elke situatie

Aluminium deuren zijn er in alle soorten en maten, maar welke is geschikt voor jou situatie?

Er is veel mogelijk en iedere deur is op basis van de stijl van het interieur samen te stellen, maar er zijn ook een aantal praktische aandachtspunten om rekening mee te houden.

De ideale binnendeur ligt dus niet alleen aan je smaak maar ook aan je situatie.

Hieronder zie je een overzicht van de typen deuren en welke het beste zal passen in jouw ruimte.

Aluminium taatsdeuren

Deze deuren werken anders dan de bekende scharnierdeuren. Een scharnierdeur draait middels scharnieren in een kozijn, een taatsdeur draait om een verticale as, ofwel een spindel. Dit geeft een bijzonder effect, omdat ze zowel naar binnen als buiten geopend kunnen worden. Je hebt dus ook geen kozijn nodig. De deuren sluiten automatisch en dankzij de softclose vallen ze rustig op hun plek.

Aluminium scharnierdeuren

Scharnierdeuren kom je al jaren in veel woningen tegen. En geen wonder, scharnierdeuren zijn ideaal in kleine ruimtes en een goede oplossing om een ruimte af te sluiten. Doordat deze deur volledig afsluit houdt je het meeste geluid en de meeste kou tegen. Deze deur gaat 90 graden open naar één kant, en is beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren. Indien gewenst plaatsen wij deze prachtige deur in een bestaand kozijn, altijd op maat gemaakt.

Aluminium schuifdeuren

Een aluminium schuifdeur is niet alleen een ware eyecatcher in je woning maar heeft ook nog vele praktische voordelen. De deur neemt namelijk weinig ruimte in beslag en vormt zorgt voor en vrije loop in jouw woning.

Deze aluminium schuifdeuren lopen dankzij een hoogwaardige rails zeer soepel en dankzij de softclose vallen zij geruisloos op hun plek. De deur is hierdoor ook heel geschikt voor woning met kinderen, er is amper beknellingsgevaar.

Aluminium schuifdeuren van Metaldoors zijn gemaakt van ranke aluminium profielen en dit zorgt voor een elegante, solide deur die eenvoudig is in gebruik.

Vragen?
Bel onze specialisten
0485 – 318 015

Vrijblijvend afspraak maken
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledig op maat gemaakt
  • Tijdelijk gratis inmeten én monteren! T.w.v. € 499,-

Aluminium binnendeuren van Metaldoors

Aluminium deuren op maat, het overwegen waard!

Ons ruime assortiment bestaat uit aluminium taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren en je kunt jouw deur helemaal naar smaak samenstellen. Kies de kleur van het frame, vlakverdeling, het type glas en beslag en stel zo jouw ideale deur samen met onze handige configurator. Je hebt direct een indicatie prijs! Na het samenstellen van jouw droomdeur, maken wij graag met jou een afspraak in onze showroom met een specialist.

Zodat je alle mogelijkheden zelf kunt bespreken. Ben je akkoord met onze offerte, dan gaan we voor jou aan de slag. Al onze deuren worden op maat gemaakt, wij maken met jou een afspraak op locatie om in te meten. We weten dan zeker dat we een perfect passende deur voor je maken. Hierna gaan we aan de slag met jouw unieke deur. Wanneer jouw deur gereed is, maken wij een afspraak om deze te komen plaatsen.

Voordelen van aluminium deuren

Onze aluminium binnendeuren met glas maken we van uitsluitend hoogwaardige aluminium profielen. Het eindproduct is niet te onderscheiden van “echte” stalen deuren. Maar de prijs is uiteraard een stuk gunstiger.

Naast de prijs zijn er nog veel meer redenen waarom aluminium deuren hét alternatief zijn voor stalen deuren:

Voordelen

Aluminium is veel lichter dan staal, dus makkelijker te hanteren maar net zo robuust als stalen deuren

Door het gebruik van glas verdeel je de ruimte maar verlies je geen licht

Volledig onderhoudsvrij, roesten is onmogelijk dus gegarandeerd een lange levensduur

Strak design door ranke hoogwaardige aluminium profielen

Volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt

Naar wens samen te stellen, keuze uit vlakverdelingen, profiel kleuren, glas kleuren en beslag

Image Description

Vrijblijvend akoestisch ontwerp?

Een akoestisch ontwerp met daarin de bijbehorende akoestische berekening, het verschil van akoestiek d.m.v. interactieve geluidsfragmenten de, passende naadloze plafondoplossingen en een prijs voor budgettering.

Veelgestelde vragen

Stalen deuren zijn ontzettend populair en zijn een moderne eyecatcher. Maar stalen deuren zijn erg duur en hebben nog een paar nadelen. Aluminium deuren zijn: – voordeliger – nét zo robuust als staal, maar vele malen lichter – aluminium deuren geven betere isolatie – aluminium deuren zijn volledig corrosie bestendig, stalen deuren moeten behandeld worden met verf of coating om roesten te voorkomen – Volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt

Vragen?
Bel onze specialisten

0485 318 015
Peter Jacobs